Ionel Dănciulescu, impresionat după Dinamo – Viitorul 3-0: „Prestația lui Dinamo i se datorează lui!”

Dinamo s-a calificat în optimile Cupei României, după un meci perfect contra celor de la Viitorul Constanţa, câştigat cu scorul de 3-0.

După două rezultate de 3-0 la rând, starea de spirit a dinamoviștilor s-a schimbat radical, iar Ionel Dănciulescu, fostul director sportiv din „Ștefan cel Mare”, consideră că ultimele rezultatele sunt o consecință a formei lui Diego Fabbrini.

„Prestația lui Dinamo se datorează jocului bun al lui Fabbrini. Probabil că i s-a găsit poziția bună în angrenajul echipei. Una peste alta, Dinamo a adus jucători de calitate, care au avut nevoie de timp. În acest moment, e nevoie de bani pentru a putea continua pe acest trend”, a spus Dănciulescu, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport .

Dinamo Bucureşti s-a calificat după acest meci în optimile Cupei României alături de Chindia Târgovişte, Universitatea Craiova, Turris Oltul Turnu Măgurele, Dunărea Călăraşi, ASU Politehnica Timişoara, FC Botoşani, Farul Constanţa, Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Petrolul Ploieşti. În faza următoare este calificată teoretic şi FCSB, care ar fi trebuit să joace luni cu SCM Gloria Buzău, dar adversarii au mai multe cazuri de coronavirus, astfel că partida nu va mai avea loc .

Lasă un răspuns