Borja Valle a plecat de la Dinamo! Comunicat dur: ”Tot ceea ce se întâmplă este o minciună!”

Cosmin Contra a anunțat că antrenamentul de astăzi a fost ultimul în calitate de manager al lui Dinamo. Pe lângă tehnician și Borja Valle a notificat clubul, jucătorul nu a fost platit și acum e liber.

Potrivit cotidianul madrilen AS, fotbalistul care a marcat un gol fabulos în Ştefan cel Mare este primul nume important care părăseşte noul proiect al ”câinilor”.

Prin intermediul unui comunicat de presa, agenţia Protio Sport care îi reprezintă interesele fotbalistului a confirmat despărţirea dintre Borja şi Dinamo Bucureşti.

https://www.instagram.com/p/CIU3FQiHUSh/?utm_source=ig_web_copy_link

”Trei luni în care totul a fost o minciună. Minciuni pe care toţi le-au crezut. Nu pot înţelege cum există oameni care se pot juca astfel cu vieţile altora. Oameni pe care să-i duci departe de ţara lor pentru a-i înşela. De astăzi, Borja Valle nu mai este jucătorul echipei Dinamo Bucureşti, conform Regulamentului FIFA care susţine că un jucător cu două luni salariale restante poate pleca gratis de la club, daca nu primeşte banii in termen de 15 zile. Termenul a expirat, iar în contul lui Borja Valle nu a ajuns niciun ban”, se arată într-un comunicat al agenţiei citate.

Fostul fotbalist de la Deportivo la Coruna a avut un mesaj la despărţirea de gruparea din Ştefan cel Mare: ”Voi purta mereu fanii în inima mea. Este o zi tristă pentru mine, dar vrea să doresc succes acestui club. Vă mulţumesc pentru afecţiunea voastră, pentru că am descoperit o ţară atât de frumoasă. A fost o mândrie să apăr aceste culori şi să îmbrac acest tricou. Vă mulţumesc şi succes! Forza Dinamo! Mulţumesc Bucureşti, mulţumesc România”.

  • Cotat la 800 de mii de euro, Borja Valle a marcat de cinci ori în primele sale 9 meciuri pentru Dinamo Bucureşti. El a fost adus în România la dorinţa antrenorului Cosmin Contra.

3 gânduri despre &8222;Borja Valle a plecat de la Dinamo! Comunicat dur: ”Tot ceea ce se întâmplă este o minciună!”&8221;

Lasă un răspuns