Contra şi-a luat la revedere de la jucătorii lui Dinamo. Borja Valle și Isma Lopez au refuzat să se antreneze

Cosmin Contra s-a despărțit de Dinamo, ultima acțiune în calitate de tehnician al roș-albilor fiind antrenamentul de miercuri.

Antrenorul a mers la baza de la Săftica, în această dimineață, la ora 09:00, pentru a-și lua la revedere de la jucători, dar a rămas să conducă antrenamentul din această dimineață.

Mai mult de atât, jucătorii Borja Valle și Isma Lopez s-au prezentat la Săftica, dar nu au mai intrat pe terenul de antrenament. Cei doi jucători au venit la bază pentru o discuție, după care au plecat. Aceștia au depus și memorii pentru a deveni liberi, întrucât n-au încasat niciun euro de când au venit la Dinamo.

De altfel, Contra a anunțat că mai mulți jucători de la Dinamo și-au depus memorii pentru neplata salariilor și vor să plece de la echipă.

Cosmin Contra a anunțat că, cel puțin deocamdată, nu se gândește la o altă provocare profesională, ci vrea doar să se liniștească după perioada greu de gestionat pe care a avut-o la Dinamo.

”Am dat un master pe cum poți antrena jucători în asemenea situații, cu așa probleme. Vreau să mă liniștesc, să-mi treacă durerea asta pe care o am în piept. Vreau să am câteva zile liniște, voi pleca în Spania la familie”, a transmis fostul antrenor al lui Dinamo.

  • 14 este locul pe care Cosmin Contra o lasă pe Dinamo în Liga 1

2 gânduri despre &8222;Contra şi-a luat la revedere de la jucătorii lui Dinamo. Borja Valle și Isma Lopez au refuzat să se antreneze&8221;

Lasă un răspuns