Continuă nesiguranța la Dinamo şi după victoria cu FC Argeş: „Nu ştim dacă vor mai fi plecări, e posibil să mai plece”

Dinamo a obţinut o victorie importantă la primul meci după plecarea lui Cosmin Contra, pe terenul celor de la FC Argeş, cu scorul de 1-0. Juan Camara a fost protagonistul meciului, spaniolul a înscris superb, de la 50 de metri, din lovitură liberă, portarul argeșean Micle fiind prins pe picior greșit.

Ionel Gane a declarat la finalul partidei că a rămas la echipă la rugămintea lui Cosmin Contra. Antrenorul de conjunctură a mai spus că este posibil ca zilele următoare să mai plece şi alţi jucători de la echipă.

„A fost o săptămână destul de dificilă, delicată. Mi-a spus Cosmin Contra să conduc eu, mă rugase. Pentru ultimele etape, sunt aici să dau tot ce pot, pentru ultimele patru partide din acest an. Încercăm zi de zi să facem ceva. Promisiunile de la nivelul conducerii s-au transformat în miciuni, dar ne străduim să arătăm bine.

Cei care au decis să plece, Borja Valle, Isma Lopez… Trebuie să-i înţelegem. Săptămână următoare nu ştim dacă vor mai fi plecări, vedem, e posibil să mai plece. Ăştia suntem pentru meciul cu FC Argeş. Vrem a treia victorie, după cea cu Voluntari şi Viitorul”, a declarat Ionel Gane.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo a urcat pe locul 11, cu 12 puncte, în timp ce FC Argeş e pe locul 15, cu nouă puncte.

Lasă un răspuns