Dario Bonetti a revenit la Dinamo! Anunțul făcut de suporteri

Dario Bonetti (59 de ani) a revenit la Dinamo. Suporterii l-au convins pe italianul să se alăture programului fondat pentru a salva clubul, iar antrenorul italian, potrivit comunicatului emis de fani, va ocupa funcția de consultant pe probleme sportive.

„Dario Bonetti a aterizat în urmă cu puțin timp la București. Bonetti vine în postura de consultant DDB pe probleme sportive și ne va ajuta în reorganizarea activității pe acest final de sezon și în punere a unei baze sănătoase pentru ceea ce urmează.

Este planul nostru de criză! Avem nevoie de un miracol și credem că regizorul „Minunii de la Liberec” îl poate ajuta pe Jerry Gane in acest sens.

Antrenorul lui Dinamo, Jerry Gane, a fost consultat și este de acord să colaboreze cu Dario, fără nici un fel de rezerve, pentru binele lui Dinamo”, se arată pe pagina oficială de Facebook, „Peluza Cătălin Hîldan”.

Bonetti a răspuns ”prezent” când a fost chemat să pună umărul la redresarea clubului „Vin gratis. Cu suporteri ca voi se pot face lucruri INCREDIBILE! Împreună putem salva clubui”, a spus Bonetti, susțin suporterii.

  • Bonetti a venit prima oară la Dinamo în 2009, fiind antrenorul „Miracolului de la Liberec”. A plecat însă  la doar câteva luni după acea calificare. A revenit în 2012, înlocuindu-l pe Liviu Ciobotariu, an în care a avut cele mai importante realizări, câștigarea Cupei și Supercupei alături de „câini”. Cele două trofee câștigate n-au fost de ajuns pentru continuitate în sezonul 2012-2013. După un început de sezon catastrofal, Dorinel Munteanu i-a luat locul.

Lasă un răspuns