Spaniolii, ”familie de escroci”: ”În afară de aspectul fizic, cum erau, n-au fost nici transparenți!”

Ionuț Lupescu (52 de ani), îi atacă pe spaniolii care au cumpărat echipa și i-a pus la zid. Fost mare jucător al lui Dinamo, i-a numit ”familie de escroci” și le-a criticat inclusiv aspectul fizic.

„N-am niciun pic de încredere în acești oameni, n-am avut nici la început. În afară de aspectul fizic, nu mi-a plăcut faptul că nu au fost transparenți, nu au arătat de unde au bani. Totul pute acolo! E o singură soluție, să se dea clubul suporterilor și Ministerului de Interne, pentru că oricum spațiul sportiv aparține de MAI, acolo unde se va construi și noul stadion. Sună puțin comunist, dar așa văd eu.

Dinamo nu a avut niciodată investitori, doar cămătari. Nimeni nu a băgat bani și i-a lăsat acolo. Ce se întâmplă la Dinamo acum arată ca o familie de escroci”, a declarat Lupescu, director tehnic al naționalei Arabiei Saudite, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

  • Ionuț Lupescu a început fotbalul la Dinamo și a jucat pentru „câini” în mai multe perioade: 1986-1990, 1998-2000, 2000-2001 și 2001-2002. „Kaiserul” a câștigat cu Dinamo trei tiluri de campion și tot atâtea Cupe ale României.

Lasă un răspuns