Jerry Gane: „Eu nu mai cred în spanioli. De atâta timp ne tot amăgesc”

Dinamo a debutat cu dreptul în 2021 și au învins pe Hermannstadt, scor 2-0, miercuri seara, într-un meci disputat la Mediaș, în cadrul etapei a 16-a a Ligii I. Neplătiţi cu lunile, elevii lui Jerry Gane au arătat ca o echipă ce poate emite pretenţii la playoff.

Antrenorul Jerry Gane spune că jucătorii care au rămas la echipă merită tot respectul. Tehnicianul „câinilor” a rupt orice legătură cu finanțatorii spanioli și şi-a lăudat jucătorii pentru evoluţia pe care au avut-o la meciul cu Hermannstadt, în ciuda condiţiilor extrem de dificile de la club.

„Fiecare încearcă să găsească cea mai bună soluție pentru cariera lui. Cei care au rămas aici merită tot respectul meu și al suporterilor. Cei din DDB încearcă să facă tot posibilul ca echipa să nu se destrame.

Eu nu mai cred în spanioli. Am obosit să vorbesc de ei. Cred în suporteri, în tot ceea ce fac. Ne dau mesaje, cred în echipă, în acești băieți minunați, încearcă să aducă bani. Jucătorii mei sunt minunați, demonstrează asta meci de meci, antrenament de antrenament. Fac ca echipa să arate bine, în condiții dificile, a declarat Ionel Gane la finalul meciului.

  • În urma acestei victorii, Dinamo a acumulat 25 de puncte și a urcat până pe locul 8, în timp ce Hermannstadt ocupă poziția a 14-a, cu 15 puncte.
  • În următoarea rundă, jucătorii pregătiți de Ionel Gane vor evolua pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, iar echipa sibiană se va deplasa la Clinceni, pentru confruntarea cu Academica.

Lasă un răspuns