Nicolae Badea, membru DDB: „Mișcarea suporterilor este o chestiune formidabilă!”

Nicolae Badea (72 de ani) a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre implicarea actuală la Dinamo. Fostul președinte C.A. Dinamo, a dezvăluit că tocmai s-a înscris în programului Doar Dinamo Bucureşti.

Omul de afaceri a vorbit și despre situația dificilă în care a ajuns Dinamo: „Nu pot să spun și nici nu vrea să ofer un diagnostic în această chestiune. Structural sunt o fire optimistă, sigur, moderată, cu o anumită doză de prudență, pentru că este necesară și cu un grad de luciditate foarte ridicat. Repet, mișcarea socios a DDB-ului este singura ancoră reală în prezent.

M-am înscris târziu (n.r în programul DDB), dar cred că am recuperat întârzierea. Am fost în cunoștință de cauză în legătură cu mișcarea suporterilor și este o chestiune formidabilă, nu o văd posibilă de replicat în România, de suporterii altei echipe.

Din fericire există o ancoră, aceasta a suporterilor, după cum cred eu că în atenția opiniei publice sportive, după 2013, exceptând acel an în care am avut o calificare în preliminariile Europa League, suporterii au ținut Dinamo pe posterul fotbalului europen. Anectodic, nu putem să nu ne amintim cum s-a născut motto-ul Doar Dinamo București!”, a spus Nicolae Badea, pentru Playsport.