Nicolae Badea se implică în achizițiile de la Dinamo! Ce transfer încearcă să facă

Nicolae Badea se implică în achizițiile lui Dinamo! Deși nu are niciun rol oficial în club, fostul președinte dinamovist se implică în salvarea clubului de la faliment. Ca un adevărat reprezentant al clubului, el l-a sunat pe Steliano Filip pentru a-l convinge să revină în Ștefan cel Mare, scrie gsp.ro.

Badea acționează din ce în ce mai des ca reprezentant al clubului în care nu mai deține niciun rol executiv. Fostul președinte al lui Dinamo de la mijlocul anilor ’90 până în 2013, când Ionuț Negoiță a devenit proprietarul echipei, Badea s-a tot apropiat de „câini” în perioada recentă, de când societatea e amenințată serios cu falimentul.

El funcționează ca un partener al asociației „Doar Dinamo București” și nu are numai un rol de consultant experimentat în fotbal, acționează și în mod concret. Una dintre primele acțiuni pe care le-a inițiat Badea este legată de revenirea lui Steliano Filip la Dinamo. Fotbalistul este liber de contract după despărțirea de grecii de la Larissa, însă are și alte variante, așa că nu a luat încă o decizie în privința viitorului său.

Situația financiara de la Dinamo îi cam sperie pe fotbaliștii pe care oficialii „câinilor roșii” încearcă să îi aducă la echipa. De altfel, mulți dintre jucătorii aduși în vară la echipă de catre Pablo Cortacero au plecat de la Dinamo în ultimele săptămâni tocmai din cauza promisiunilor nerespectate ale spaniolilor.

  • Filip, pe care Badea îl ademenește înapoi la Dinamo, a jucat în 15 partide pentru Larisa în ediția aceasta din campionatul grec. Ca și Torje, colegul lui în Grecia, Steliano a trebuit să plece pentru că elenii au intrat într-o criză economică și nu au mai putut să suporte salariile mari din lot. Torje a semnat cu Bandimarspor, din liga a doua turcă.

Lasă un răspuns