Jucătorii lui Dinamo, plătiți din banii returnați de avocatul lui Șerdean

Dinamo a anunțat luni, prin intermediul site-ului oficial, că suporterii au recuperat ”prejudiciul creat de fostul președinte executiv”.

„Suporter al echipei noastre, avocatul Gabriel Bucur a înțeles cum stau lucrurile la Dinamo București și a acceptat astăzi să returneze banii primiți din partea fostului președinte executiv Dorin Șerdean, a anunțat conducerea administrativă a clubului prin intermediul site-ului oficial, http://www.fcdinamo.ro.

Dinamo București îi mulțumește public avocatului Gabriel Bucur pentru atașamentul față de culorile clubului, față de toți susținătorii echipei noastre!

Dincolo de cuvinte, decizia avocatului Gabriel Bucur reprezintă un gest de onoare într-un moment în care suporterii dinamoviști au un singur obiectiv, salvarea clubului, se înscriu în Program DDB și cumpără bilete virtuale cu bani din alocații și pensii sau din salariul minim pe economie”, se arată în comunicatul oficial emis de Dinamo.

Proaspăt demis, Dorin Șerdean și-a însușit propriul salariu și a făcut o plată către avocatul său Gabriel Bucur la o zi după ce fusese revocat din funcție de Consiliul de Administrație a lui Dinamo. Suporterii acționari l-au contactat pe Gabriel Bucur și i-au explicat cum stau lucrurile și acesta a fost de acord să returneze banii (31.880 lei), către clubul din Ștefan Cel Mare.

„Nu am știut că banii aceștia sunt din bugetul DDB, vreau să vă returnez întreaga sumă! Sunt dinamovist, nu accept să fiu plătit din alocațiile copiilor și pensiile bătrânilor dinamoviști care fac sacrificii pentru acest club”, a transmis avocatul George Bucur.

Recuperând banii și venind cu o nouă tranșă din fondurile DDB, fanii din „Peluza Cătălin Hîldan” le-au plătit salariile pe luna octombrie, celor mai tineri jucători crescuți de clubul Dinamo. Mihai Eșanu, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Ahmed Bani, Geani Crețu sau Valentin Borcea, sunt printre beneficiarii acestui lucru.

„DDB ȘI-A PLĂTIT ASTĂZI COPIII DE LA CARE A LUAT ȘERDEAN

Așa cum deja v-am anunțat, DDB a reușit să recupereze prejudiciul creat de Pavel Șerdean săptămâna trecută, când a efectuat două plăți către un avocat.

DDB a promis că va recupera prejudiciul și exact asta am făcut! Misiunea DDB a fost ușurată de întâmplarea ca avocatul respectiv să fie dinamovist de-al nostru.

CE S-A ÎNTÂMPLAT MAI DEPARTE CU BANII!?

Răspunsul e foarte simplu. Banii au ajuns unde erau destinați să ajungă înainte ca Șerdean să le schimbe în mod atât de ticălos traiectoria!

DDB a achitat imediat salariile restante pe luna Octombrie celor mai tineri dintre componenții lotului. Astfel, DDB a mai pus ceva bani peste suma în valoare de 31.880 RON recuperată și a virat ceea ce Dinamo le datora copiilor crescuți în HAITĂ.

Eșanu, Ehmann, Grigore, Bani, Borcea, Crețu și restul se pot concentra acum, ceva mai liniștiți, pe ceea ce au de făcut, pentru ca Dinamo să reînceapă să câștige meciuri! Contăm pe voi, câinilor!

Suporterii DDB vor continua să își respecte promisiunile către jucătorii lui Dinamo!

Suporterii DDB sunt singurii care doresc binele clubului, spre deosebire de indivizii din lotul spaniol, de care trebuie să scăpăm cu orice preț. ȘI VOM SCĂPA DE EI DEFINITIV, PÂNA LA URMĂ, CÂINILOR!

Joi l-am dat afară pe cel care a fost în stare să schimbe destinația banilor adunați de suporteri pentru jucătorii lor! Șerdean e OUT de la Dinamo! Ăsta nu a fost administrator la club, ci o povară pe umerii lui, o amenințare constantă! Nu doar că a luat din banii pentru salarii, dar a periclitat și înțelegerea convenită de DDB cu Filip. Ne-am mișcat repede și le-am rezolvat pe ambele!

DDB E ACOLO ȘI ÎȘI FACE TREABA
SUPORTERII DDB ÎȘI VOR ONORA TOATE PROMISIUNILE ASUMATE!
ÎMPREUNĂ VOM SALVA DINAMO, CÂINILOR!
https://www.bilete.ro/…/fc-dinamo-gaz-metan-medias-27…/
Haideți să încercăm să mai facem încă un SOLD OUT!”, se arată în comunicatul postat pe pagina de facebook „Peluza Cătălin Hîldan”.

Lasă un răspuns