„UEFA nu poate fi indiferentă cum unii vin și fură Dinamo, cu gândul de a o distruge”. D. M. Agathon revoltat pentru situația de la Dinamo

De peste 50 de ani, suporter al lui Dinamo, Dan Matei Agathon trage un semnal de alarmă și este revoltat de faptul că Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal nu s-au interesat de situația clubului Dinamo, în aceste vremuri de restriște.

Fostul ministru dă vina și pe Cornel Țălnar pentru situația în care a ajuns clubul, dar subliniază că FRF și LPF „ar fi trebuit să facă săpături” în privința spaniolilor.

„Doare foarte tare ce se întâmplă la Dinamo. Nu doar pe mine, ci pe toată lumea care iubește această echipă. Eu sunt lângă Dinamo de 50 de ani, am văzut sute de partide acasă, în deplasare, în străinătate. Cum să nu fi supărat? Cum să nu fi trist? De data asta, echipa este pe o pantă periculoasă. Până acum, eram mândru de coregrafie și de farsa făcută roș-albaștrilor, acum sunt mândru că fanii cumpără bilete la meciuri unde nu pot veni spectatorii.

Onorabilii de la FRF și LPF ar fi trebuit să facă niște săpături când cineva vrea să cumpere un brand cum este Dinamo. Nu, ei și-au văzut de treabă. Se ocupă de VAR, de cooperative, de alte lucruri. Ori acești spanioli au profitat de naivitatea unor oameni din managementul lui Dinamo. Cornel Țălnar a fost un mare fotbalist și un băiat extraordinar, dar nu este expert în management!

Au luat o plasă extraordinară. În afara de faptul că spaniolii supraplusau mereu, de aveai senzația că stau cu milioanele în buzunar. Deja ne făceam planuri ce facem cu cele 10 milioane de euro și cum luăm titlul. S-a dovedit a fi o farsă sinistră. Ce mă deranjează pe mine e faptul că nu s-a pornit urmărirea penală împotriva acestor escroci! Nici UEFA nu poate fi indiferentă cum unii vin și fură Dinamo, cu gândul de a o distruge”, a spus răspicat fostul ministru Dan Matei Agathon, la Sport Total FM.

Nici nu vrea să mă gândesc la Liga 4 sau Liga 5

Dan Matei Agathon

„Ce te pune pe gânduri este faptul că ei au venit cu jucători de linia a doua cu contracte fabuloase, 30-40.000 de euro, de parcă erau fotbaliști de naționala Spaniei. Miza cred că era arena Dinamo, amplasată într-un loc central, a cărei valoare este de 100 de miloane de euro. Sau poate a fost o acțiune mafiotă, menită să spele niște bani, care s-a împotmolit undeva.

Nici nu vrea să mă gândesc la Liga 4 sau Liga 5, mă uit cum a fost cu Rapid, un club pe care-l respect datorită suporterilor. Dacă se întâmplă ceva nefericit, sunt convins că PCH va fi alături de echipă.

Cine are interes să dispară Dinamo? FCSB, nu! Un meci cu ei umple un stadion. Este o rivalitate admirabilă. Cum să dispară un derby din cauza unor spanioli tâmpiți care s-au băgat peste noi?”, a încheiat Agathon, afectat de situația în care a ajuns Dinamo.

Un gând despre &8222;„UEFA nu poate fi indiferentă cum unii vin și fură Dinamo, cu gândul de a o distruge”. D. M. Agathon revoltat pentru situația de la Dinamo&8221;

  1. Cel ce vrea Dinamo îngropat și distrus, nu câștigă din vânzarea biletelor pe două meciuri, vrea răzbunarea unei umilințe ce nu a crezut că o va suporta vreodată, iar acum nu poate crede că există atâția oameni alături de Dinamo, care se sacrifică pentru club, când el credea că alții sunt cei mai mulți și puternici suporteri!

Lasă un răspuns