VIDEO | Steliano Filip: “Apreciez și felicit suporterii”

Steliano Filip a vorbit despre revenirea lui în Ştefan cel Mare. În ciuda problemelor uriașe din jurul echipei, noul fundaş al “câinilor” consideră ca proiectul clubului este unul ambiţios.

Dinamo traversează cea mai neagră perioadă din istoria sa. Formația din Ștefan cel Mare este îngropată în datorii, iar Pablo Cortacero nu a mai virat salariile către jucători de luni bune. Mai mult, Dinamo suferă și din punct de vedere sportiv, fiind la doar patru puncte distanță de ultimul loc din Liga 1.

Cu toate acestea, Steliano Filip este extrem de optimist după ce a semnat cu Dinamo. Filip este la a doua sa experiență ca jucător al lui Dinamo. Fundașul în vârstă de 26 de ani a mai jucat pentru “câini” în perioada 2012-2018. El a fost adus acum liber de contract de la AE Larisa.

„Sunt fericit să fiu aici. Mi-am dorit, sincer, să mă întorc acasă, să pun umărul la redresarea echipei. Sper și am încredere, pentru că am văzut că sunt jucători valoroși aici. Este un proiect ambițios și mie îmi plac astfel de provocări”, a declarat Steliano Filip pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

Steliano Filip a vorbit la superlativ despre fanii echipei din Ștefan cel Mare și a recunoscut că Dinamo se află la un moment de cumpănă.

“Este un moment dificil, un moment greu, dar apreciez și felicit suporterii. Sunt unici și a contat foarte mult acest lucru în revenirea mea, pentru că m-au impresionat. Sunt convins că, împreună cu ei, noi prin rezultatele din teren, ei cu munca de afară, vom face tot posibilul și Dinamo nu va muri. Normal că și partea financiară contează, dar am venit cu sufletul acasă, să facem treabă.

Voi da totul pentru acești suporteri, pentru acest club. Împreună suntem mai puternici și sper să salvăm clubul”, a mai spus fundasul lui Dinamo.

Dinamo a fost preluată în vară de grupul de investitori spanioli condus de Pablo Cortacero. Deși suporterii dinamoviști au sperat că ibericii vor redresa formația din Ștefan cel Mare, aceştia au adus clubul aproape de faliment.

Lasă un răspuns