Marius Nicolae, noul manager al lui Dinamo, după victoria cu Gaz Metan: „Nu pleacă niciun jucător până la vară”

Dinamo a câștigat cu Gaz Metan Mediaș, 2-1, iar roș-albii au uitat de toate problemele și ne gândim la meciul cu FCSB. Până atunci, „câinii” vor merge la UTA, care a câștigat ieri dramatic la Iași.

Noul manager sportiv de la Dinamo, Mario Nicolae a tras concluziile după victoria „câinilor” cu Gaz Metan, scor 2-1.

„E foarte importantă această victorie, mai ales pentru moralul băieților. Urmează meciurile cu UTA, Craiova, FCSB. Vine un program infernal.

Începem destul de slab partidele, dar uite că s-au motivat bine băieții și am reușit să întoarcem rezultatul. Tot ceea ce fac suporterii, DDB, este ceva senzațional. Au fost spre 100 de oameni care au deszăpezit terenul azi”, a declarat Mario.

Mai mult, Mario Nicolae a trimis săgeți către managementul spaniol și a anunțat că jucătorii au mai primit o parte din salariile restante.

Băieții au primit azi o parte de bani, mulți dintre ei. Urmează și ceilalți. Ușor, ușor se îndreaptă lucrurile și la noi. Banii sunt de la DDB, de la sponsori, parteneri, nu de la spanioli. Probabil spaniolii au intrat în silenzio stampa. Chiar nu mai este nicio veste de la ei!

O situație ciudată, urâtă! Încercăm legal ca Dinamo să fie luată din mâinile acestor oameni de rea-voință. Manana și tranquillo (n.r. mâine și răbdare – în spaniolă), așa au spus întotdeauna. Oamenii ăștia au mințit cum rar mi-a fost dat să văd. Nu mai crede nimeni în ei”, a adăugat Mario.

Lasă un răspuns