Eric la Dinamo? Reacţia brazilianului: „În 15 zile aş putea fi gata de joc”

Eric de Oliveira (35 de ani), cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, este liber de contract, după despărţirea de FC Voluntari.

În spațiul public a apărut informația, că această este dorit de Dinamo şi de Gaz Metan Mediaş. Având în vedere că familia jucătorului este stabilită în Mediaș, Gaz Metan ar fi prima opțiune.

Brazilianul a mai fost în negocieri cu Dinamo, în trecut. Bratu susține că jucatorul simpatizează echipa noastră de acum 10 ani, când ambii evoluau la Gaz Metan.

„N-a vorbit nimeni cu mine. Eu aş vrea să vin, dacă e o ocazie, dar trebuie să fiu şi eu bine. Păi demult am tot avut discuţii cu Dinamo, chiar şi înainte să semnez cu Viitorul, dar atunci Contra nu prea m-a vrut. Eu sunt jucător liber şi pot să semnez.

Am reziliat amiabil cu Voluntari. Am avut o operaţie şi ei nu au mai vrut să aştepte. Încă nu am început antrenamentele. În 15 zile aş putea fi gata de joc. Dar după părerea mea Dinamo ar trebui să se gândească la play-out, e greu să te califici în play-off în momentul de faţă. Iar până la play-out mai e şi aş fi gata de joc atunci.

Eu sunt impresarul meu, nu am impresar, uşa mea e deschisă. Toată lumea are numărul meu aşa că eu sunt dispus”, a spus Eric pentru Fanatik.

Mario Nicolae, director sportiv la Dinamo, a anunţat că Eric este un jucător aflat în atenţia clubului din Ştefan cel Mare.

  • Eric a jucat peste 200 de meciuri în Liga 1 şi a înscris 66 de goluri.

Lasă un răspuns