Ionel Gane vrea revanșa cu UTA Arad: „Sper să ne impunem în această deplasare”

Dinamo va juca la Arad, împotriva UTA-ei, în runda a 20-a din Liga 1, duminică, de la 20:45. “Câinii” așteaptă meciul contra arădenilor cu optimism, mai ales după victoria din etapa trecută de pe teren propriu, 2-1, contra celor de la Gaz Metan Mediaș.

Jerry Gane este de părere că odată cu succesul din meciul cu Gaz Metan, băieții săi și-au recăpătat încrederea și merg la Arad pentru a obține un rezultat pozitiv. Tehnicianul a anunțat absența lui Alexandru Răuță și Diego Fabbrini, ambii suspendați, dar și a lui Andrei Bejdea, indisponibil din cauza unei accidentări.

„Victoria cu Gaz Metan a readus încrederea în vestiarul nostru. Chiar dacă am încasat gol în primele minute, am reacționat bine și am reușit să întoarcem scorul până la pauză, pe un teren complicat.

Sper să ne impunem în această deplasare de la Arad, așa cum UTA a câștigat în tur.

Îmi doresc să avem continuitate în rezultate. Probleme de lot? Vor lipsi doi jucători importanți, Răuță și Fabbrini, ambii suspendați, plus Blejdea, accidentat”, a declarat Jerry Gane, pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

  • Dinamo ocupă în acest moment locul 11 în ierarhia Ligii 1, cu 22 de puncte acumulate în cele 19 etape disputate în actualul sezon.

Lasă un răspuns