Ante Kuduz, mesaj pentru dinamoviști, după transferul la Vardar Skopje: „Nu spun adio, ci doar la revedere”

Interul stânga croat Ante Kuduz va pleca la finalul acestui sezon de la Dinamo Bucureşti la echipa nord-macedoneană Vardar Skopje, câştigătoarea Ligii Campionilor la handbal masculin în 2017 şi 2019.

Această despărțire s-a produs însă foarte greu, din motive sentimentale. Ante Kuduz, cel mai bun jucător din Liga Zimbrilor în sezonul trecut, s-a simțit foarte bine în perioada petrecută în România, iar suporterii au jucat aici un rol determinat. Imediat după transferul la Vardar Skokpe a fost perfectat, interul din Croația a ținut să le transmită fanilor un mesaj de suflet:

„A fost o onoare pentru mine să îmbrac tricoul unui club mare cum e Dinamo București! Voi, fanii, ați jucat un rol important în dezvoltarea mea ca persoană și ca jucător, și sunteți motivul pentru care această iertare este importantă pentru mine.


Sunt mândru de faptul că am avut privilegiul de a juca în fața celor mai buni fani din lume și că am avut susținerea lor, eu, un croat născut la Osijek. Pot să spun cu mâna pe inimă că Bucureștiul este a doua mea casă, iar Dinamo a doua mea familie. Așa că, sper, că la sfârșitul acestui sezon să nu spun adio. ci doar la revedere și că voi avea ocazia să mă întorc la club într-o bună zi și să fiu iar alături de suporteri și la dispoziția clubului nostru!

Astăzi mă uit înapoi la timpul petrecut împreună și vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-ați acordat în ultimii trei ani! Mi-am făcut prieteni pentru toată viața, m-ați ajutat să-mi împlinesc visele și am adunat amintiri pe care nu le-aș schimba pentru nimic în lume. Mulțumesc!

Iar în acest sezon să luăm Campionatul, Cupa României și să facem un boom în Europa… Cine suntem? augh! augh! augh!”

Ante Kuduz poate fi urmărit încă la Dinamo în următoarele 5 luni. Miercuri, „dulăii” vor înfrunta CSM Făgăraș în prima etapă a returului din Liga Zimbrilor.

  • Kuduz (26 ani) a fost desemnat cel mai bun jucător al ligii masculine din România în sezonul 2019-2020.

Lasă un răspuns