Ionel Gane, înainte de Craiova – Dinamo: „Va fi un meci spectaculos”

Lotul dinamoviştilor a efectuat, vineri dimineaţă, la Săftica, ultima şedinţă de pregătire programată înaintea deplasării în Bănie pentru meciul de campionat cu Universitatea Craiova.

Antrenorul lui Dinamo, Ionel Gane, a declarat că partida cu Universitatea Craiova, programată, sâmbătă, în etapa a 22-a a Ligii 1, va fi una specială având în vedere rivalitatea dintre cele două grupări.

„Jucăm din nou cu o candidată la titlu, o echipă puternică a campionatului nostru, cu un fotbal ofensiv, din punctul meu de vedere. Sunt convins că va fi un meci spectaculos, pe un gazon foarte bun la Craiova. În ultimele etape nu am avut terenuri foarte bune şi am avut de suferit.

Va fi un meci special, cunosc foarte bine ce înseamnă rivalitatea dintre cele două echipe pentru că am jucat la Craiova şi am fost antrenor în urmă cu câţiva ani la Universitatea”, a afirmat Gane, conform site-ului oficial al lui Dinamo.

Tehnicianul a mai anunțat și că nu poate conta la meciul de mâine seară pe jucătorii Paul Anton şi Steliano Filip, ambii suspendaţi: „Am două absenţe în lot, Paul Anton şi Steliano Filip, dar avem soluţii”, a adăugat Ionel Gane.

  • Dinamo întâlneşte Universitatea Craiova, sâmbătă, de la ora 21:00, în deplasare, într-o partidă contând pentru etapa a 22-a a Ligii 1.

Lasă un răspuns