Ionel Gane, încrezător înaintea partidei cu Astra Giurgiu: „Este un moment important pentru a începe să câştigăm”

Dinamo va întâlni mâine seară, ora 20:30, la Giurgiu, formația Astra. Înaintea partidei, tehnicianul lui Dinamo, Ionel Gane, este încrezător în șansele echipei noastre, în ciuda problemelor din ofensivă. Ionel Gane nu se poate baza pe trei atacanți: Nemec, Blejdea şi Moldoveanu.

„Este un moment important pentru a începe să câştigăm puncte. Am trecut de jumătatea returului, mai sunt 7 etape de disputat, mai sunt doar 21 de puncte în joc. Întâlnim o echipă din aceeaşi zonă a clasamentului, Astra, cu problemele ei, noi cu ale noastre.

Trei dintre atacanţii noştri, Nemec, Blejdea şi Moldoveanu, nu vor face deplasarea la Giurgiu din cauza problemelor medicale, dar sper ca echipa să regăsească drumul spre gol”, a spus Gane, citat de site-ul oficial al clubului.

  • Dinamo va disputa patru meciuri în deplasare, cu Astra Giurgiu, FC Voluntari, Politehnica Iaşi şi CFR Cluj, urmând să aibă şi trei partide pe teren popriu, cu Viitorul Constanţa, FC Argeş şi Academica Clinceni.
  • Cu 7 etape rămase de disputat, Dinamo e pe locul 11, cu 26 de puncte. Locul 6, ultimul care merge în play-off, e ocupat de Academica Clinceni, cu 34 de puncte.

Lasă un răspuns