Florentin Petre, despre Gigi Mulțescu: „Și-a riscat sănătatea ca să antreneze la Dinamo!”

Dinamo traversează o perioadă destul de neagră. „Câinii” au fost învinși și de codașa Ligii 1, Poli Iași, și au ajuns pe locul 14. Florentin Petre nu se aștepta ca Dinamo să tremure atât de tare pentru evitarea retrogradării.

Fostul mare mijlocaș al lui Dinamo, știe prin ce trece Gigi Mulțescu în „Ștefan cel Mare” și a recunoscut că a fost impresionat de faptul că Mulțescu a sărit iar în ajutorul „câinilor” și a subliniat că tehnicianul își riscă sănătatea. Mai mult, Florentin Petre, acum la Dacia Unirea Brăila, nu l-a uitat nici pe Pablo Cortacero și i-a lăudat pe fanii din Program DDB, care trag tare pentru a rezolva problemele mari ale clubului.

„Nu mă așteptam ca Dinamo să ajungă în situația de față. Între jucători nu există legătura de frăție, nici nu vreau să mă gândesc la ce se poate întâmpla. Nu credeam că se va întâmpla așa ceva cu clubul pe care îl iubesc. Se vede de la mare distanță cum suferă Gigi Mulțescu. Și-a riscat sănătatea ca să antreneze la Dinamo!

Dinamo a încăput unui om pe care nu a realizat nimic. Uitați-vă ce fac fanii din Program DDB, ei riscă tot. Fără ei, clubul nu mai exista de mult. Când termin treaba la Brăila, vin și ajut cu drag. Nu o să am nevoie de bani, doar strictul necesar ca să mă descurc”, a spus Florentin Petre, la ProSport Live.

Fostul mare jucător al lui Dinamo a anunțat că și Patrick Petre ar fi dispus să se întoarcă în „Ștefan cel Mare”: „Va veni și Patrick Petre la Dinamo dacă va fi sunat, cu siguranță nu este supărat. Tot acasă te întorci, dar trebuie să fii respectat și iubit, ca să faci performanță. El a ales mereu cu sufletul, mi-a zis că nu-l interesează alt club”.

Lasă un răspuns