Dinamo răpusă la Cluj în minutul 80 după două eliminări

CFR Cluj a câştigat la limită partida cu Dinamo, 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Billel Omrani, în minutul 80.

Prima repriză a fost marcată de cele două cartonașe roșii arătate de Marcel Bîrsan dinamoviștilor Paul Anton și Florin Bejan, amândoi fiind trimiși la vestiare pentru cumul de cartonașe galbene în decurs de un minut. Potrivit fostului mare arbitru internațional Ion Crăciunescu, eliminările reprezintă greșeli de arbitraj!

CFR și-a impus cu greu jocul. Chiar dacă „feroviarii” au lovit de două ori bara în prima repriză, prin Camora (‘9) și Debeljuh (’27).

Nici repriza a doua CFR- ul nu a speriat „haita”, iar defensiva noastră a cedat. Însă inevitabilul s-a produs. Păun a luat o acțiune pe cont propriu în flancul stâng, a pătruns în careu pe lângă Răuță, i-a pasat în careul mic lui Billel Omrani, iar francezul a împins mingea în plasă din apropiere, în ciuda opoziției lui Grigore.

  • În urma acestui rezultat, situaţia de la Dinamo e tot mai critică. Elevii lui Gigi Mulţescu au ajuns la al nouălea meci fără victorie şi vor juca în play-out. Echipa noastră ocupă locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte.
  • În ultima rundă, dinamoviștii vor evolua, pe teren propriu, cu Academica Clinceni.

Lasă un răspuns