AVANCRONICĂ | Gaz Metan Mediaș – Dinamo București

Astăzi, de la ora 20:30 la Mediaș, va avea loc Gaz Metan – Dinamo, duelul urmând a conta pentru runda a treia a play-out-ului Ligii 1.

Gaz Metan Mediaș a căzut pe loc de baraj după ce a luat doar un punct din primele două etape de playout. Echipa pregătită de Mihai Teja a pierdut în deplasarea de la Viitorul, dintr-un penalty venit pe final. A fost prima înfrângere după o serie de patru meciuri fără înfrângere, dintre care trei egaluri. Problema Gazului este că nu prea reușește să câștige și asta se întâmplă din cauza atacului, care produce prea puține ocaziii. Vlad Morar a evoluat bine la Ovidiu și ar putea rămâne titular, iar Valente l-ar putea însoți în atac. Gazul are cinbci partide fără victorie pe teren propriu, iar în ultimele șapte meciuri din Liga 1 nu s-au marcat mai mult de două goluri. Nu sunt probleme de lot pentru acest meci.

Dinamo continuă să dezamăgească și pare să aibă și puțin ghinion. Cu UTA, Sorescu a ratat o lovitură de la 11 metri și a mai irosit o ocazie bună pe final de a egala. Câinii rămân la un singur punct de primul loc retrogradabil și vin la Mediaș pentru a obține prima victorie cu Dusan Uhrin pe bancă. Dinamo are doar două egaluri în ultimele nouă meciuri oficiale și un singur gol marcat în ultimele șapte partide. Adam Nemec pare departe de cel mai bun nivel al său, dar rămâne cea mai bună opțiune pentru atac. Bani a jucat bine cu UTA și ar putea rămâne în primul 11, în schimb va reintra Puljic în apărare în locul lui Bejan.

ECHIPE PROBABILE

Gaz Metan: Pleșca – Yuri, Larie, Baco – Butean, Alceus, Moura, Velisar – Ciocan, Morar, Deaconu;

DINAMO: Kongshavn – Ehmann, Pulijc, Albentosa, Filip – Anton, Răuță, Gol – Bani, Nemec, Sorescu.

  • Meciul va fi arbitrat de Iulian Călin ajutat de Alexandru Cerei și Cristi Marchidanu.
  • Dinamo a câștigat ambele partide din sezonul regulat. A fost 2-1 pe teren propriu și 3-1 în deplasare.

Lasă un răspuns