Deian Sorescu: „Trebuie să ne trezim cât mai repede!”

Un nou meci, aceleaşi declaraţii din partea lui Deian Sorescu. Dinamo a fost învinsă de Gaz Metan, 1-4, iar cuvintele „dezamăgit” şi „supărat” nu au lipsit din vocabularul jucătorului dinamovist.

Dinamo tremură serios pentru retrogradare, după ce a ajuns la 13 meciuri fără victorie în Liga 1. Chiar dacă e cu moralul la pământ, Deian Sorescu speră ca echipa să obţină rezultate pozitive în etapele rămase pentru a evita cel mai negru scenariu.

„Nu ştiu ce ne lipseşte. Facem greşeli foarte uşoare, de juniori. Cine te prinde, te taxează. Nu putem arunca vina pe un jucător anume. Suntem echipă, mergem mai departe. Peste 3 zile joci alt meci. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, are cine să vorbească.

Nu ştiu dacă mai simt ceva. Sunt dezamăgit şi supărat. Am toate emoţiile din lume. E uşor să vorbesc acum la cald pentru că sunt multe de spus. Sperăm să treacă ziua şi să ridicăm capul. Trebuie să ne trezim cât mai repede”, a spus Sorescu la finalul meciului.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul 15 în play-out, poziţie retrogradabilă, cu 15 puncte. De partea cealaltă, Gaz Metan se află pe locul 10, cu 21 de puncte.

Lasă un răspuns