Dusan Uhrin: „O să dăm tot ce avem mai bun și în Cupa României”

Dinamo și-a continuat seria invincibilității și a obținut a patra victorie consecutivă, după ce a învins-o pe Hermannstadt, 2-0, în runda cu numărul 7 a play-out-ului din Liga 1, izbutind să se salveze matematic de la retrogradarea directă. La final, Dusan Uhrin, 53 de ani, antrenorul „câinilor”, a explicat cum a gândit partida din această seară.

„A fost foarte important modul în care am stabilit formula de start. Eu nu pot schimba jucători la fiecare meci, nu am un lot numeros.

Cei de la Sibiu au fotbaliști puternici, am încercat să dominăm mijlocul terenului, să atacăm rapid după ce recuperăm și să profităm de fazele fixe. Cred că am mai avut 2-3 șanse de a marca pe lângă cele două goluri.

E greu să joci atunci când ai un om în plus, pentru că e posibil să-ți supraestimezi adversarul. Mai avem două meciuri în campionat și trebuie să ne revenim, programul e dificil. Lupta încă nu e terminată totuși. Mai putem juca la baraj. O să dăm tot ce avem mai bun și în Cupa României”, a spus tehnicianul imediat după fluierul de final.

Lasă un răspuns