Reacţia lui Uhrin Jr. după ce Dinamo a ratat calificarea în finala Cupei: „Este păcat, am fost așa aproape!”

Duşan Uhrin Jr., antrenorul lui Dinamo, a reacţionat la finalul meciului în care elevii săi au ratat şansa de a se califica în finala Cupei României, după ce au fost învinşi de Astra la loviturile de departajare.

Antrenorul ceh a spus că la loviturile de departajare, unde Dinamo a pierdut calificarea în finală, este o „loterie”. Ulterior, Uhrin jr. și-a mutat atenția către campionat, unde Dinamo luptă pentru a scăpa de locurile de baraj pentru menținerea în Liga 1.

„La penalty-uri este o loterie. Am fost atât de aproape, am jucat bine, cred că a fost un meci bun făcut de noi. Este păcat, ce pot spune? La penalty-uri este o loterie. Am jucat bine încă de la început, știam că Astra este o echipă bună. Am dat totul, am înscris cu noroc dar trebuia să marcăm de mai multe ori. Acum nu putem decât să ne concentrăm pe campionat.

Jucătorii sunt obosiți psihic pentru că pierdem Cupa. Am schimbat echipa puțin, nu cred că jucătorii sunt obosiți, sper să fie pregătiți la următorul meci. Nu suntem încă salvați (n.r. – de la retrogradare), trebuie să o luăm meci cu meci și să evităm barajul”, a spus Uhrin la finalul meciului.

Lasă un răspuns