Dinamo își face academii în toata țara! Ionel Dănciulescu a anunţat deschiderea unei noi academii

Fostul mare jucător din Ștefan cel Mare, Ionel Dănciulescu, a anunţat deschiderea unei noi academii de fotbal în ţară. După ce s-a pus pe treabă la Academia lui Dinamo din Bucureşti, Dănciulescu a dezvăluit că mai multe astfel de centre vor fi deschise şi în alte oraşe din ţară.

Prima Academie deschisă în afara Bucureştiului este cea de la Braşov, după cum a anunţat managerul general al proiectului demarat de MAI, DDB şi CS Dinamo.

,,Este un proiect unic pentru România. În următoarea perioadă, Dinamo va avea mai multe Academii în țară. Este un proiect unic pentru România! Azi deschidem Academia de la Brașov, vor urma și altele.

Este o bază frumoasă, unde se poate face performanță. Deja se pot face înscrieri. Așteptăm puștii dinamoviști la fotbal! Ne ocupăm și de echipele pentru Liga Elitelor, aici vor fi jucători de 15, 16, 17 și 18 ani”, a declarat Ionel Dănciulescu, pentru ProSport.

  • Noului proiect dinamovist i s-a alăturat şi Marius Niculae, care se ocupă de mai mulţi copii de 13 şi 14 ani.
  • În Bucuresti, 150 de copii au venit deja sa joace fotbal la Dinamo.

Un gând despre &8222;Dinamo își face academii în toata țara! Ionel Dănciulescu a anunţat deschiderea unei noi academii&8221;

  1. Nu putem decât sa ne bucurăm!
    Dacă nu sunt costuri foarte mari…
    Sprijinim cu tot ce putem, financiar.
    În viața asta, mai avem ceva de făcut!

Lasă un răspuns