VIDEO | Andreas Mihaiu şi-a luat revanşa în faţa fanilor dinamovişti: „Toate sfaturile primite m-au ajutat să trec peste ce s-a întâmplat”

Dinamo câștigă partida cu FC Argeș, scor 1-2, în etapa a 8-a din play-out-ul Ligii 1. Mihaiu şi Deian Sorescu au marcat golurile unei victorii importante pentru „câini”, în timp ce Ndiaye a marcat golul echipei gazdă. Alb-roşiii au obţinut cea de-a cincea victorie la rând şi au urcat pe locul 10. Mai au nevoie de un singur punct pentru a fi siguri că evită chiar şi prezenţa la „baraj”.

Andreas Mihaiu (22 ani) şi-a luat revanşa în faţa fanilor lui Dinamo, după episodul din Cupa României, când a ratat două lovituri de la 11 metri la loteria penalty-urilor. Cotat la 100.000 de euro pe site-urile de specialitate, Andreas Mihaiu a bifat 17 apariţii în acest sezon pentru „câini”, în toate competiţiile. Reuşita cu FC Argeş a fost prima pentru mijlocaş în actuala stagiune.

„Mi-am revenit, colegii și familia au fost alături de mine. E primul meu gol în Liga 1 și de asta e frumos fotbalul. Toate sfaturile primite au fost importante și m-au ajutat să trec peste ce s-a întâmplat. Încă nu suntem 100% liniștiți, vedem ce va fi etapa viitoare. Ne-am unit din punct de vedere al grupului. Suntem o familie mai legată și rezultatele apar din acest motiv”, a spus Andreas Mihaiu la finalul meciului.

Lasă un răspuns