Deian Sorescu, părăsește „haita”? Anunţul conducerii: „Sorescu a demonstrat și merită un transfer în străinătate”

Sorescu a fost ”omul meciului” la Pitești, cu un gol și un assist. Acesta și-a prelungit contractul cu Dinamo la începutul acestui sezon, până în 2023.

Cu toate acestea, Mario Nicolae, managerul sportiv al clubului, a vorbit despre un posibil transfer al lui Deian Sorescu la finalul acestui sezon. Nicolae exclude un posibil transfer al mijlocașului la o altă echipă din Liga 1.

„Deian Sorescu a demonstrat și merită un transfer în străinătate. Își dorește foarte mult să ajungă într-un campionat bun, are calitate, are vârsta necesară, a demonstrat și în trecut.

Nu ne grăbim, în momentul de față este important să ne concentrăm pentru miercuri. Orice discuție se face, se face în plus. Trebuie să așteptăm meciul de miercuri, să terminăm cu bine acest sezon și avem timp să facem o strategie bună”, a spus Mario Nicolae pentru digisport.ro.

Dinamo a obţinut, duminică, a cincea victorie consecutivă în Liga I, impunându-se cu scorul de 2-1. Pentru Dinamo au marcat Mihaiu în minutul 12 şi Sorescu în minutul 82. Singurul gol al argeşenilor a fost înscris de Ndiaye în minutul 59.

Echipa antrenată de Dusan Uhrin , a ajuns pe locul zece, cu 30 de puncte, la trei puncte distanță de ultimul loc de baraj, ocupat de FC Voluntari, și la un singur punct de FC Argeș, care ocupă locul opt.

„Un sezon greu, un sezon foarte greu dar ne bucurăm că, pe final, s-au încălzit motoarele și am început să adunăm puncte. Vorbeam înainte de meci că am adunat 12 puncte și nu erau suficiente. Mai avem nevoie, ne dorim să câștigăm miercuri, să terminăm sezonul cu bine și să îi facem fericită suflarea dinamovistă.

La fotbal ai nevoie de timp, sunt anumiți jucători noi care au nevoie să se acomodeze, dacă îmi permiți să vorbim despre Morsay, despre Albentosa, care a fost criticat când a venit. Se spunea că jucătorii care nu au mai jucat de foarte mult timp vin să se retragă la Dinamo, sau ceva de genul. Aveam încredere în ei, aveam încredere în cei care au venit la Dinamo. Iată că au arătat foarte mare tărie de caracter”, a mai spus oficialul dinamovist.

  • Opt goluri și zece pase decisive a bifat Sorescu în 40 de meciuri pentru Dinamo în acest sezon.
  • Un milion de euro este cota de piață a mijlocașului, potrivit Transfermarkt.
  • Dinamo o va întâlni miercuri pe Chindia, de la ora 18:30, pe stadionul Dinamo.

Lasă un răspuns