Fabbrini dă indicii despre viitorul său în presa din Italia: „Aș vrea să revin acasă”

Diego Fabbrini este unul dintre jucătorii cu salariu foarte mare la Dinamo, mai exact 18.000 de euro, din proximul sezon, se încheie înțelegerea vizavi de micșorarea lefei, așa cum a fost până acum în 2021.

Italianul de 30 de ani mai are contract cu „câinii” încă un an, însă oficialii clubului au anunțat niște salarii de criză, doar în cazuri excepționale să depășească baremul care ar urma să fie stabilit.

El și familia sa se simt foarte bine la București, Diego și soția sa, Rachele, alegând ca Fabbrini să continue iarna trecută în alb-roșu și să nu meargă la CFR Cluj și fiindcă fiica lor, Vittoria, s-a adaptat foarte bine aici, la grădiniță. În urma discuțiilor lămuritoare pe care le va avea cu conducerea clubului din Ștefan cel Mare, Diego va decide ce pas va face ulterior. Oricum, Fabbrini nu vrea să se grăbească, fiind cunoscut că nu ia decizii pripite și ia în considerare situația familiei.

Acum, depinde de cât de mult va dori oficialii „câinilor” să continue cu Fabbrini, mai ales că situația nu este ușoară deloc. Mijlocașul nu poate pleca liber din Ștefan cel Mare în acest moment, fiindcă, într-o asemenea situație, Dinamo ar trebui să plătească o sumă compensatorie sofioților, de 200.000 de euro.

Italianul a acordat un interviu în presa din Italia în care a vorbit despre viitorul său. 

”Sunt în România de 3 ani și jumătate, am și familia aici, mă simt bine. Vreau să joc cât mai mult și cât mai bine, dar aș vrea să mă întorc în Italia după ce am călătorit în toată lumea! Nu știu când, poate în următorii 3-4 ani, dar aș vrea să revin acasă.

Am făcut și greșeli în cariera mea, poate aș fi jucat la echipe mai mari, dar regretele nu-și mai au acum rostul, poate așa a fost să fie”, a mărturisit mijlocașul de 30 de ani.

Fabbrini a vorbit despre echipele din Italia pe la care a trecut și cu ce vedete a împărțit vestiarul.

”Am început fotbalul la Empoli, mă bucur pentru promovarea în Serie A, apoi am ajuns la Udinese, am debutat contra lui Arsenal. Eram în primele 5, îi aveam coechipieri pe Handanovic, Benatia, Asamoah, Di Natale. Era prietenul meu Di Natale, m-a ajutat mult să mă integrez.

Am debutat și la naționala Italiei în 2012, m-a chemat Cesare Prandelli când s-a accidentat Balotelli. Luam prânzul și am primit un telefon să vin la Coverciano, nici nu am înțeles despre ce e vorba. Așa am jucat la Berna contra Angliei.

Apoi am mai fost la Palermo cu Dybala și Ilicic”, a povestit Diego Fabbrini pentru tuttomercatoweb.com. 

  • 3 goluri și 2 assist-uri a reușit Fabbrini în 39 de meciuri pentru Dinamo în ultima ediție.
  • 550.000 de euro este cota italianului pe transfermarkt.

Lasă un răspuns