Albentosa, curtat cu insistenţă de o formație din Liga I. Ce răspuns a dat agentul jucătorului

Raul Albentosa a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo în actualul sezon. Spaniolul a reprezentat un risc al conducerii, care, din fericire, a dat roade.

Ibericul a condus defensiva ”câinilor” pe final de campionat. Însă, fundașului central spaniol i-a expirat contractul cu Dinamo și din pricina salariului mic, neproporţional cu prestaţiile sale, cel puţin din punctul de vedere al jucătorului, Albentosa a anunţat că se desparte de Dinamo. Iar, după plecarea sa, o candidată surpriză la semnătura spaniolului s-a ivit.

Este vorba despre U Craiova 1948, formația patronată de Adrian Mititelu, care l-a numit recent pe Adrian Mutu pe postul de antrenor.

Marius Avram, impresarul acestuia, a dezvăluit că echipa lui Adi Mutu i-a făcut o ofertă lui Albentosa, însă acesta ar prefera să joace în străinătate, unde ar avea un salariu mai mare.

„Are ofertă de la Craiova! E făcută în urmă cu 10 zile. Negocierile nu sunt atât de avansate pentru că Raul și-ar dori altceva pentru un salariu mai mare, în zona arabă sau în Turcia”, a declarat Marius Avram,  pentru ProSport.

  • Albentosa ar dori un salariu de aproximativ 15 mii de euro, triplu faţă de ce încasa în Ştefan cel Mare.
  • 12 meciuri a adunat Albentosa pentru Dinamo, marcând și un gol. A ratat o singură partidă, din cauza unei probleme la genunchi.
  • De-a lungul carierei, Albentosa a mai jucat pentru Eibar, Deportivo, Cadiz, Malaga, CSKA Sofia, Gimnastic Tarragona sau Derby.
  • 300.000 de euro e cota lui Albentosa, potrivit transfermarkt.

Lasă un răspuns