Florentin Petre, îl pune la zid pe Ionuț Negoiță pentru situația în care se află Dinamo. Ce spune despre Pablo Cortacero

Dinamo și-a făcut treaba pe plan sportiv, dar acum se confruntă cu mari probleme de ordin financiar. Jucătorii de top trebuie să revină la salariile dinainte de micșorare și le cer plătite integral. Sunt hotărâți să nu mai accepte alte micșorări.

Echipa este susținută financiar de către suporteri. Toată debandada din club, este datorită, hoților și mincinoșilor, parveniți din Spania.

Fostul căpitan, crescut de Dinamo, Florentin Petre crede că Ionuț Negoiță are vina lui în dezastrul de la Dinamo. Fostul jucător din „Ștefan cel Mare” este convins că Pablo Cortacero și compania au venit în România doar cu scopul de a face rău și că fostul patron al clubului nu a făcut suficient pentru a împiedica dezastrul.

Totodată, Petre îi laudă pe suporterii acționari ai clubului, despre care spune că s-au descurcat admirabil. Cu toate acestea, fostul mijlocaș al echipei are emoții în ceea ce privește viitorul.

„Aș fi vrut să aibă o atitudine mai agresivă. Când am plecat de acolo, a fost mai agresiv din toate punctele de vedere. Când a fost despre binele clubului sau al istoriei, a lăsat-o un pic mai ușor.

Eu am avut posibilitatea de a sta de vorbă cu el, de mai multe ori (Ionuț Negoiță – n.r.). Omul ăsta a fost influențat de foarte multe ori. Dar să nu uităm că a salvat clubul”, a declarat Florentin Petre pentru un trust de presă. Acesta a vorbit și despre mandatul lui Pablo Cortacero în Ștefan cel Mare:

„Nu ai cum să îi dai la un jucător de 37 de ani 400 de mii. Astea au fost făcute ca să facă rău. Hai, să îmi dai și mie … Omul ăsta nu avea cum să nu fie verificat (Pablo Cortacero – n.r.), a mai spus Petre.

Lasă un răspuns