Dumnezeu cu mila: România întâlneşte, diseară, Anglia! Vezi echipele probabile

Echipele naționale de fotbal ale Angliei și României se vor întâlni, duminică, de la ora 19:00, pe Riverside Stadium din Middlesbrough, într-un meci amical.

La ce rezultate a avut România, în ultima perioadă, nu e de mirare că amicalul cu Anglia ne dă fiori.

„Va fi un meci intens. Sunt sigur că jucătorii sunt motivați, întâlnesc o echipă foarte bună. Toți își vor dori să evolueze mâine, însă nu va fi ușor. Cred că ne putem ridica la nivelul lor, iar pentru Anglia reprezintă un test bun înainte de EURO”, a declarat, într-o conferință de presă, selecționerul României, Mirel Rădoi.

„Orice jucător din naționala Angliei poate fi decisiv. Dar, dacă mă refer doar la atac, Kane, Rashford și Sterling pot speria orice apărare din lume. Nu mi-e temă, dar ne vom lua măsuri. Cei trei jucători, când au spații libere, ajung în 6-7 secunde în careul adversarului. Trebuie să fim precauți”, a mai spus tehnicianul român.

ECHIPE PROBABILE

Anglia: Pickford – R. James, Walker, Stones, Chilwell – Phillips, Rice, Mount – Sancho, Kane, Foden;

ROMÂNIA: Fl. Niță – Sorescu, Chiricheș, Nedelcearu, Camora – N. Stanciu, R. Marin, Maxim – I. Hagi, Alibec, Budescu.

Partida va fi arbitrată de Tiago Martins, ajutat de Andre Campos și Pedro Almeida (toți din Portugalia).

  • România şi Anglia s-au înfruntat de 11 ori până acum. Tricolorii au următorul bilanţ cu naţionala Albionului: 3 victorii, 6 egaluri, 2 înfrângeri. Ultimul eşec cu Anglia datează din 2 iunie 1970, atunci când tricolorii au cedat cu 0-1, la Mondialul din Mexic. De atunci, în şapte partide, România a rămas neînvinsă în duelurile cu englezii.

Lasă un răspuns