Dinamo, nemulțumită de oferta primită de la Legia pentru Deian Sorescu: „Ce să fie de negociat?”

Fundașul dreapta a lui Dinamo, Deian Sorescu este curtat de Legia Varșovia care a înaintat și o ofertă concretă pentru achizționarea căpitanului roș-albilor.

Suma de transfer pentru Deian Sorescu, oferită de Legia Varșovia este de 350.000 de euro, plus TVA, care va fi achitată în două rate: 225.000 de euro până la 30 iunie 2021, iar 125.000 de euro până la 31 ianuarie 2022, însă dacă Legia ca intra în grupele Champions League sau Europa League, a doua tranșă va fi plătită până la 30 septembrie 2021.

Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, a comentat oferta primită de la Legia Varșovia, despre care spune că nu e nimic de negociat, suma fiind prea mică: „Ce să fie de negociat? S-a spus clar care sunt pretențiile noastre, între 800.000 de euro și un milion. Nu asta e valoarea lui Sorescu!

Ei nu au încercat nimic, au făcut acea ofertă și atât. Nu m-au sunat nici pe mine, directorul sportiv al echipei. Propunerea lor am refuzat-o, clar! Avem oferte mai bune pentru Deian, chiar de două ori mai mari. Există un interes real pentru jucător, nu sunt simple vorbe.

Mă surprinde că sunt nemulțumiți. Am auzit că vor să-i dea 20.000 de euro pe lună. Păi, e o sumă mică față de ceea ce ar putea să obțină Sorescu în această vară. Dacă Legia îl vrea cu adevărat, ar trebui să revină cu o altă ofertă, care să-i egaleze cota lui Deian”.

Lasă un răspuns