Un nou dinamovist și-a depus memoriu și vrea să plece. Ce l-a nemulțumit pe jucător

Revenit la Dinamo în iarnă, când a semnat din postura de jucător liber de contract, Steliano Filip a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai „câinilor” din play-out, acolo unde echipa noastră a avut un parcurs excepțional, care i-a permis să evite locurile de retrogradare, chiar dacă la un moment dat păreau condamnați.

Acum, potrivit ProSport, Steliano Filip (27 de ani) și-ar fi depus memoriu pentru a pleca de la Dinamo! Acesta nu a primit mai multe salarii și e nemulțumit de situația în care se află clubul din Ștefan cel Mare.

Steliano Filip îi anunțase de mai mult timp pe șefii lui Dinamo că nu va efectua pregătirea de vară alături de echipă. Fundașul s-a operat de deviație de sept și nu are voie să facă efort timp de două săptămâni. Filip nu s-ar fi recuperat la timp pentru plecarea în cantonament alături de lotul lui Dusan Uhrin.

În cantonamentul din Turcia, Dinamo va disputa și o partidă amicală în compania celor de la Galatasaray, la Florya, pe data de 27 iunie.

  • Filip câștigă 7.000 de euro pe lună la Dinamo. Acesta a fost unul dintre cei mai buni jucători ai „câinilor” în returul din stagiunea precedentă, contribuind decisiv la salvarea de la retrogradare.
  • 17 meciuri a jucat Steliano Filip pentru Dinamo în ultimul sezon al Ligii 1, reușind să înscrie și un gol în campionat.
  • 400 de mii de euro este cota de piață a lui Steliano Filip, potrivit Transfermarkt.

Lasă un răspuns