Anunț șoc în Ștefan cel Mare: „Riscăm să îl pierdem pe Dusan Uhrin!”

Dinamo trece printr-o perioadă extrem de dificilă în care doar suporterii fideli îi sunt alături și încearcă să evite în continuare dezastrul unui faliment.

De parcă nu era de ajuns faptul că echipa noastră are datorii de ordinul milioanelor de euro, lucrurile scapă de sub control. Se pare că fotbaliștii care au jucat chiar și neplătiți riscă acum să îl piardă pe Dusan Uhrin.

Pentru a rezolva o parte din probleme, oficialii din șoseaua Ștefan cel Mare au acceptat să vândă un junior pentru 50.000 de euro, o sumă considerată mică inclusiv de către reprezentatnții PCH. În plus, iau în calcul posibilitatea de a vinde încă unul pentru 200.000 de euro. Peluza Cătălin Hîldan este de părere că doar așa se va menține pe linia de plutire

Fanii din DDB sunt conștienți că Dinamo este în colaps și se tem că Dusan Uhrin Jr. ar putea pleca, dacă nu primește garanția unui lot competitiv. În acest moment, Dinamo este în imposibilitatea de a efectua transferuri. Mai mult, tot mai mulți fotbaliști își depun memorii.

„Urmează o perioadă cu turbulențe majore la Dinamo. Jucătorii își depun memorii, Uhrin are nevoie să audă soluții din partea conducerii, clubul are interzis la transferuri. Soluțiile nu pot veni decât dinspre DDB, din păcate. Suntem singurii care ținem clubul în viață și nu ne putem permite să ne oprim. În momentul în care o facem, Dinamo moare!

Memoriile depuse sunt normale, jucătorii au familii, unii sunt pe final de carieră, așa că așteaptă măcar un salariu. În cazul în care clubul nu îl poate plăti, vor să devină liberi de contract, pentru a-și putea câștiga pâinea în altă parte. Acesta este sfatul primit de la impresari, în majoritatea cazurilor. Riscăm să pierdem jucători pe care putem lua bani din transferuri. TREBUIE SĂ EVITĂM ACEST LUCRU CU ORICE PREȚ!

E obligatoriu să REZISTĂM până intră următoarea tranșă din drepturi TV sau până reușim un transfer! DDB caută soluții, batem în continuare la uși! Din fericire, prețul este doar 5 LEI, costul unui bilet, vitală este implicarea!”, se arată în mesajul transmis în DDB.

Lasă un răspuns