Ionuț Lupescu intervine și îi acuză pe cei care au adus-o pe Dinamo în situația actuală: „Toată gașca asta de infractori a făcut asta!”

Este o perioadă cu foarte multă presiune la Dinamo, iar programul DDB a devenit pentru unii tința atacurilor, deși este singura entitate care încearcă salvarea clubului. În apărarea acestora, a intervenit un nume cu greutate, pentru istoria „câinilor roșii”.

Ionuț Lupescu le transmite jucătorilor dinamoviști, că ar trebui să conștientizeze faptul că suporterii sunt singurii care încearcă să țină clubul în viață din punct de vedere financiar.

De asemenea, fostul mare jucător al lui Dinamo, a vorbit despre importanța construirii unui nou stadion în „Ștefan cel Mare”, tot din rațiuni financiare și a explicat în ce condiții s-ar putea implica la Dinamo alături de foștii colegi.

„Este o problemă foarte ingrată la Dinamo. E logic ca jucătorii să fie nemulțumiți, dar ei trebuie să înțeleagă că singurii care strâng banii sunt suporterii. Marea problemă este că au fost păcăliți, îșelați de acești infractori din Spania. Și numai ei! Că sunt și câțiva români care au venit cu acești spanioli. Toată gașca asta de infractori a făcut în așa fel încât să ajungă Dinamo unde a ajuns, să aibă datorii și mai multe și să nu poată nici să găsească pe cineva care să cumpere.

Ca să scăpăm de acest Cortacero, în primul rând, trebuie să știm care sunt sumele reale. Eu și ceilalți colegi nu avem puterea financiară să investim. Ceea ce putem face e să cumpărăm aceste acțiuni și împreună cu DDB să găsim oameni serioși care ar putea să conducă dacă ar fi actele foarte clare. Am vinde acțiunile tot cu aceiași bani, să nu creadă lumea că vrem să facem cămătărie, dobândă, cum au făcut cei care au fost la Dinamo în ultimii ani.

Eu sper totuși ca Ministerul să facă stadionul, pentru că poate fi o sursă de venit importantă care ar putea să ajunge la Dinamo. Nu văd de ce nu s-ar face în mijlocul Bucureștiului, într-un an și jumătate un stadion care cu siguranță ar fi arhiplin”, a spus Ionuț Lupescu pentru prosport.

Lasă un răspuns