Dario Bonetti, după Dinamo – FC Voluntari 3-2: „Mai important decât rezultatul e jocul nostru”. Ce spune despre prestația lui Sorescu

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2, la debutul în sezonul 2021/2022 din Liga 1. Deian Sorescu (23 de ani) a marcat toate golurile echipei noastre.

Tehnicianul italian, Dario Bonetti a debutat cu o victorie în al treilea mandat de pe banca lui Dinamo. Acesta s-a declarat fericit pentru victoria obținută de echipa noastră și a remarcat evoluția magnifică avută de Deian Sorescu, care a marcat un hattrick.

„E foarte importantă victoria, dar a fost mai important felul în care am jucat după aceste antrenamente. Nu mă așteptam la un asemenea răspuns al lor, au știut foarte bine ce să facă pe teren, este o surpriză extraordinară pentru mine.

Această victorie este pentru fani, clubul supraviețuiește datorită lor. Și noi am avut ocazii, și ei au avut. Important este că am marcat. Am jucat cu doi fundași centrali foarte tineri, e normal să greșești, dar nu au fost decisive. Această victorie ne aduce mai multă liniște și încredere în ceea ce vom face în continuare. Sorescu e un jucător bun, poate să facă diferența, are multă calitate. Genetic, este un fotbalist de Formula 1, poate juca pe mai multe poziții”, a declarat Dario Bonetti, după victoria contra Voluntariului.

  • Pentru Dinamo urmează partida împotriva nou-promovatei FC U Craiova, programată luni, 26 iulie, pe stadionul Ion Oblemenco.

Lasă un răspuns