VIDEO | Deian Sorescu, eroul lui Dinamo: „Au zis că ne dau 9 sau 10 :))”

Dinamo a reușit să câștige, scor 3-2, pe teren propriu, împotriva celor de la FC Voluntari, în prima rundă din noul sezon al Ligii 1.
Toate cele golurile ”câinilor” au fost marcate de Deian Sorescu (minutele 44, 59 și 72).

La finalul partidei, autorul unui hattrick de senzație a vorbit despre primul meci disputat în fața suporterilor, dar și despre gesturile făcute la marcarea golurilor.

„Au fost mulți jucători tineri la noi. Mă bucur că au putut să lupte și să vadă ce atmosferă creează acești fani minunați. Așa este, eu prefer să nu vorbesc înainte de meci, o fac după. Acum am ocazia să vorbesc eu.Au zis că ne dau 9 sau 10. Astăzi am demonstrat pe teren. Pe noi ne-a făcut să arătăm altă față astăzi.

Mi-am asumat cartonașul galben (n.r. după primul gol), am pe spate o poveste care pe mine mă motivează. Am arătat banderola către unicul nostru căpitan, Cătălin Hîldan. A fost primul nostru meci cu spectatori, după pandemie, și am vrut să arăt că este alături de noi.

Nu vreau să vorbesc despre plecare. Am contract cu Dinamo până în 2023. Îmi voi respecta contractul, nu mi-am depus memoriu. Am pierdut și eu la fel ca ceilalți colegi. Nici eu nu sunt cu banii la zi”, a spus Deian Sorescu, la finalul meciului.

Lasă un răspuns