Iuliu Mureșan, detalii despre jucătorii care și-au depus memorii: ”Facem eforturi să rămână!”

Dinamo are un început bun de sezon, deși situația nu e deloc roz la echipă. ”Câinii” s-au impus în fața celor de la Clinceni, scor 3-1, și au ajuns la 6 puncte din 9 posibile. Iuliu Mureșan a vorbit despre situația vedetelor de la Dinamo. Anton, Sorescu, Filip sau Răuță au spus în dese rânduri că nu mai suportă situația de la club.

Dinamo trage de Deian Sorescu, dar și de ceilalți jucători. Iuli Mureșan speră ca și Anton să se răzgândească, după ce au făcut-o Răuță și Filip.

”Da, Răuță a renunțat la acel proces. E jucătorul nostru și nu e niciun fel de problemă. La fel și Filip, nu ar fi o problemă. Are sânge și spirit de dinamovist.

Anton e accidentat. Sperăm ca atunci când revine să fie alături de echipă. Facem eforturi ca să rămână pentru că e cel mai bun mijlocaș din România. Vorbim constant. El e accidentat și nu are voie să continue. Sper ca el să rămână, dar nu forțat de vreo decizie. Aș vrea să-și dorească din suflet să continue la Dinamo, care e din nou o echipă frumoasă.

Sorescu e vedeta echipei. E un jucător mare. S-ar putea, dacă părăsește echipa, printr-un transfer care să fie bun pentru club. Dar, în situația în care suntem, e foarte greu să ne despărțim de vreun jucător pentru că îl putem înlocui doar cu cineva de la echipa a doua. Nu e ciudat că nu dă nimeni un milion, acum. Doar o echipă vinde la asemene prețuri, dar e și mult marketing. Dar și Dinamo va vinde la asemenea prețuri într-un an sau doi. Sunt acești jucători tineri, iar asta se caută. Așa a făcut și rivala noastră. A dat bani pe tineri și se vând acum pe sume mari”, a declarat Iuliu Mureșan după meci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s