Deian Sorescu, ieșire neașteptată: „Nu am discutat cu nimeni. Poate sunt doar o marfă”

Dinamo a fost învinsă cu 1-0 de Chindia Târgovişte în meciul jucat la Buzău, în etapa a 4-a a campionatului. „Câinii” au fost susţinuţi de peste 4.000 de fani, care au acuzat că au avut probleme la intrarea în stadion. Aceștia, au acuzat că li s-au închis în nas porţile arenei după startul partidei. Ei au intrat cu ajutorul forţelor de ordine.

Contradicțiile există și în sânul echipei. La finalul meciului, Deian Sorescu (23 de ani) a răbufnit și și-a manifestat nemulțumirea față de modul în care noua conducere a lui Dinamo îl tratează. Iuliu Mureșan, administratoul special al echipei, i-a contrazis public declarațiile. Mai mult, a insistat că negocierile între Dinamo și Sorescu au decurs excelent. Replica mijlocașului a venit după eșecului suferit de Dinamo în fața Chindiei și este una dură.

„Eu nu am discutat cu nimeni. Nu ştiu ce aţi auzit dumneavoastră. Am văzut prin presă, dar nu e adevărat ce am vorbit, dar nu vreau să mai întru în discuţii. Poate nu sunt dorit, poate sunt doar o marfă şi atât, n-am ce să spun. Cum mă simt? Cred că se vede pe teren, pentru că la orice clinci, la orice chestie sunt nervos”, a declarat Sorescu la finalul meciului pierdut cu Chindia.

Fotbalistul dinamovist a transmis că este în continuare nemulțumit de situația sa de la club, deoarece conducerea nu i-a rezolvat problemele: „În momentul de faţă sunt la Dinamo şi joc la Dinamo până în ultimul minut, până când voi fi plecat sută la sută. Dar, până atunci, voi da totul pe teren, pentru că o fac pentru mine şi o fac pentru a mulţumi o lume întreagă. Ce îmi trebuie? Linişte! Linişte şi siguranţă. Şi au fost foarte multe probleme, dar mai bine îi întrebaţi pe cei din conducere, că ei ştiu mai bine.

Fanii nu ştiu adevărul. De asta şi suntem unii cu psihicul la pământ, unii poate mai putem, unii poate nu au mai putut şi au plecat. Poate s-a rezolvat cu unii jucători, poate s-o fi rezolvat, dar cu mine, personal, nu s-a rezolvat absolut nimic, va spun din punctul meu de vedere”, a conchis jucătorul lui Dinamo.

  • Pentru Dinamo urmează meciul cu CS Mioveni de la Bucureşti, de pe 16 august.

Lasă un răspuns