Dario Bonetti, exasperat după înfrângerea cu CS Mioveni: ,,Au dat gol la singurul şut pe poartă”

Dinamo a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de nou-promovata CS Mioveni. Bogdan Rusu (’50) a scăpat pe contraatac şi a marcat cu un şut peste portarul Eşanu.

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a reacţionat la finalul jocului pierdut în Ștefan cel Mare. Acesta este de părere că echipa noastră putea scoate un rezultat pozitiv din meciul cu CS Mioveni.

“Am avut șansa să obținem un rezultat bun, am avut câteva ocazii și după ce au înscris adversarii, care au dat gol la singurul șut pe poartă. Jucătorii au început să joace fotbal 90 de minute, rezultatul nu e cel pe care îl așteptam. E un tânăr foarte interesant, trebuie să folosim tineri și a fost printre cei mai buni din teren.

Nu folosesc toate schimbările, pentru că nici nu am avut prea mult timp să lucrăm împreună, unii nu sunt pregătiți să joace în Liga 1 și toți trebuie să stea împreună, să se antreneze. Avem jucători buni, dar unii dintre ei trebuie să capete mai multă experiență la un nivel înalt, încă nu pot fi folosiți.

În acest moment nu e vorba despre probleme fizice, se poate întâmpla să iasă și un astfel de meci, e vorba și de experiență, am devenit nervoși după ce adversarii au înscris”, a declarat Dario Bonetti, la finalul jocului cu CS Mioveni.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 8, cu şase puncte, iar CS Mioveni urcă pe locul 10, cu acelaşi număr de puncte.

Lasă un răspuns