Deian Sorescu, după eşecul cu CS Mioveni: ,,Am pierdut meciul şi N-avem nicio scuză!” Ce spune despre o posibilă plecare

Dinamo încheie etapa a 5-a din Liga 1 cu o înfrângere, după ce a pierdut meciul cu CS Mioveni la limită, în Ştefan cel Mare, scor 0-1.

Deian Sorescu, jucătorul lui Dinamo, a reacţionat la finalul meciului pe care echipa noastră l-a pierdut în Liga 1. Acesta spune că echipa nu are nicio scuză pentru eşecul cu CS Mioveni.

,,N-avem nicio scuză, am pierdut meciul. Eram convinşi ca vom putea scoate un rezultat pozitiv. Echipele văd meciurile care au fost, iar cei de la Mioveni s-au închis foarte bine. Golul lor a fost norocos. Pe sfârşit de repriză au avut mai multe ocazii. Atât am putut în seara asta, dar nu avem nicio scuză.

Golul ne trezea, dar în această seară nu s-a întâmplat. Sunt sănătos. Avem mult de muncă şi nu avem ce face. Nu ştiu de nicio ofertă”, a declarat Deian Sorescu, la finalul jocului cu CS Mioveni.

  • Unicul gol al întâlnirii Ștefan cel Mare a fost reuşit de către Bogdan Rusu, în minutul 50 al jocului, după ce a luat o acţiune pe cont propriu şi l-a învins pe Mihai Eşanu, portarul lui Dinamo.

Lasă un răspuns