Iuliu Mureșan confirmă: „O ofertă concretă pentru Deian Sorescu”

Deian Sorescu este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din Liga 1 în momentul de față. Căpitanul lui Dinamo, a tras echipa după el în ultima perioadă și speră să obțină transferul mult visat în această vară!

Sorescu se numără printre puținii fotbaliști cu nume rămași în Ștefan cel Mare în această vară. În ciuda problemelor financiare ale clubului, fundașul în vârstă de 24 de ani a decis să continue la echipă și în noul sezon. Evoluțiile acestuia pare că au atras atenția mai multor cluburi din străinătate, dar și din România, iar conducerea lui Dinamo cere în jurul sumei de un milion de euro în schimbul său.

Directorul executiv al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, a vorbit despre situația lui Sorescu și a dezvăluit numele singurei echipei care s-a interesat de serviciile jucătorului. Mureșan a mărturisit că turcii de la Gaziantep au trimis o ofertă concretă, însă aceștia nu au avansat în cele din urmă negocierile pentru fotbalistul dinamovist.

„Am avut o singură ofertă concretă, apoi ne-au trimis în scris. Cei de la Gaziantep au fost singurii care s-au interesat. Îi dăm credit în continuare lui Deian. Este un jucător foarte important și se așteaptă mult de la el. Știm cu toții că are forță, experiență , deși este un fotbalist tânăr!”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru realitateasportiva.ro.

Se pare că Gaziantep a oferit 600.000 de euro, însă conducerea lui Dinamo au cerut un milion de euro, cu mențiunea că este negociabilă propunerea. Discuțiile n-au mai avansat cum și-ar fi dorit dinamoviștii, iar Deian Sorescu trebuie să mai aștepte.

În ultimele luni, Deian Sorescu a mai fost dorit și de către polonezii de la Legia Varșovia. Aceștia au trimis o ofertă de 400.000 de euro plătiți în tranșe. Propunerea a fost refuzată pe loc de conducătorii celor de la Dinamo.

  • 1.400.000 de euro este cota de piață a lui Sorescu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.
  • 42 de meciuri, opt goluri și zece pase decisive reprezintă bilanțul căpitanului din Ștefan cel Mare în sezonul precedent.

Lasă un răspuns