Bonetti: „La mulți ani Massimo! Ne vedem la meciul de duminică!”

Dario Bonetti vrea să aducă un invitat special pentru derby-ul dintre FCSB și Dinamo, care va avea loc duminică, pe Arena Națională.

Massimo Maccarone, ”coșmarul” celor de la FCSB din semifinala de Cupa UEFA din 2006, a împlinit 42 de ani. Bonetti i-a transmis ”la mulți ani” printr-un mesaj psotat pe pagina de Facebook, și l-a invitat pe acesta la meciul de pe Arena Națională.

„La mulți ani legendarului Massimo! Ne vedem la meciul de duminică! Ar fi o mare bucurie pentru toți fanii”, a scris Bonetti, într-o postare pe o retea de scializare.

  • În 2006, în semifinala de Cupa UEFA, Steaua – Middlesbrough, Maccarone a marcat de două ori în succesul englezilor, cu 4-2, de pe Riverside. El a marcat primul gol al acestora, la scorul de 2-0 pentru Steaua, iar, apoi, a semnat reușita calificării, pe finalul meciului.
  • După ce a început fotbalul la Milan, Maccarone a fost împrumutat de rossoneri la Modena, Prato și Varese, pentru ca apoi să fie cedat devinitiv la Prato.
  • După doi ani în care a impresionat la Empoli, în Serie B (2000-2002), el a ajuns în Premier League, la Middlesbrough, pentru care a jucat patru sezoane, între 2002 și 2007 – în stagiunea 2004-2005, el a fost împrumutat, în Serie A, la Parma și Siena.

Lasă un răspuns