Steliano Filip, înaintea meciului cu FCSB: „Vom arăta o figură frumoasă la acest meci”

FCSB şi Dinamo se vor întâlni duminică seara, de la ora 21:00. Cele două formaţii se vor duela pentru prima dată în noua stagiune, odată cu încheierea pauzei internaţionale. După debuturi modeste de sezon, aşteptările sunt mari atât pentru ”câini”, cât şi pentru fotbaliștilor din Berceni.

Echipa noastră au reuşit să se întărească într-un final, odată cu ridicarea interdicţiei la transferuri. De celalată parte, FCSB l-a adus pe Edi Iordănescu pe bancă, iar Becali i-a dat frâiele echipei noului tehnician. Astfel, cele două formaţii au pretenţii mai mari decât după primele cinci etape, iar acestea se vor vedea pe teren.

Fundașul lui Dinamo, Steliano Filip, este convins că ultimii jucători transferați vor putea juca la cel mai bun nivel duminică, pe Arena Națională.

„Avem nevoie de timp, dar sunt convins că vom arăta o figură frumoasă la acest meci. Mă bucur enorm că Torje și Matei s-au întors aici, sunt doi dinamoviști și doi prieteni foarte buni. Sunt convins că Deian Sorescu ne va ajuta și mai mult de acum înainte. FCSB a avut mereu jucători de valoare, au stabilitate financiară.

Au venit jucători cu experiență la noi, se vor integra la timp pentru meci. Nu mai are rost să-i laud pe fanii noștri, a văzut întreaga lume cât sunt de speciali. Au salvat clubul, ne-au ajutat foarte mult, au făcut ceva fără egal și sunt convins că la meci vor umple peluza”, a spus Steliano Filip, potrivit digisport.ro.

  • Dinamo este de neoprit pe piața transferurilor! După Gabriel Torje, Răzvan Popa, Constantin Nica și Cosmin Matei, clubul din Ștefan cel Mare a prezentat joi, încă patru jucători. Mirko Ivanovski, Plamen Iliev, Cătălin Itu și Cătălin Țîră sunt ultimii patru transferați de Dinamo. Astfel, ”câinii” au adus opt jucători noi după ridicarea interdicției.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s