Rednic, anunţ pentru fanii dinamoviști: ”Vin la Dinamo oricât de greu ar fi”

Dinamo trăieşte periculos, dar viitorul sună bine pentru ”câini”. Echipa noastră are doar 6 puncte după 9 etape, dar sezonul poate fi salvat. Mircea Rednic se întoarce în Ştefan cel Mare dacă oficialii clubului se vor înţelege cu italianul Dario Bonetti şi îi vor rezilia contractul.

Mircea Rednic susține că ar fi dispus să vină fără nicio pretenție ca să o ajute pe Dinamo, dar spune că acest lucru este imposibil cât timp Dario Bonetti nu și-a încheiat înțelegerea și ocupă în continuare postul de antrenor principal. „Mister” recunoaște că a discutat cu Nicolae Badea și că i-a transmis acestuia că va accepta oferta imediat după ce situația de la nivelul băncii tehnice se va limpezi.

„Am fost la discuţii cu Badea, dar încă situaţia lui Bonetti este neclară, Dinamo are antrenor! Când nu va mai fi nimeni pe bancă şi situaţia se va clarifica, i-am spus şi lui Badea că vin la Dinamo oricât de greu ar fi”, a declarat Rednic, pentru Sport Total FM.

  • Antrenorul român în vârstă de 59 de ani a precizat că la Dinamo sau Corvinul Hunedoara, cele două echipe de suflet ale sale, va accepta oricând să pună umărul fără a avea vreo pretenție în schimb.

Lasă un răspuns