Cosmin Matei, după eșecul de la Mediaș: ”Jocul a fost decis de acele execuții”

Dinamo a pierdut și meciul de la Mediaș, cu Gaz Metan, scor 1-2, și se afundă tot mai mult în subsolul clasamentului. Trupa lui Mircea Rednic nu a mai câștigat în Liga 1 de nouă etape.

Cosmin Matei e de părere că jocul a fost decis de cele două execuții fabuloase ale lui Ronaldo Deaconu. După înfrângerea de la Mediaș, Dinamo nu a mai câștigat în Liga 1 de trei luni, din etapa a 3-a cu Academica Clinceni.

”Am venit pregătiti pentru un rezultat pozitiv, dar jocul a fost decis la acele execuții. Reacția noastră a venit puțin cam târziu. Așa a gândit Mister jocul, am reușit să reducem din diferență, păcat că nu am avut mai mult timp la dispoziție ca să egalăm.

Eu consider că am început bine jocul, am controlat și la 2-0 pentru ei. Trebuie să fim mai lucizi în ultima treime, să înceram să înscriem mai multe goluri.

Încercăm să legăm cât mai bine relațiile de joc, asta nu se poate face în 10 zile – 2 săptămâni. Încercăm să ne cunoaștem și să sperăm ca o să vină și rezultatele pozitive”, a spus și Cosmin Matei, după Gaz Metan – Dinamo 2-1.

Gaz Metan Mediaș a învins pe Dinamo cu 2-1 datorită golurilor fabuloase marcate de Ronaldo Deaconu și s-a îndepărtat, cel puțin pentru moment, de locurile care duc la baraj. Dinamo a avut o nouă evoluție sub așteptări și se află în subsolul clasamentului.

Lasă un răspuns