Giani Kiriță despre noul proiect, Dinamo Win : „Vor intra foarte mulți bani în club”

Suporterii din Programul DDB continuă să facă eforturi pentru a ajuta financiar clubul și au lansat duminică primul marketplace din România dedicat unei echipe de fotbal, denumit Dinamo Win, cu scopul de a strânge fonduri pentru susținerea clubului.

La eveniment au fost prezenți mai mulți foști jucători și antrenori ai clubului. Florin Răducioiu, Ionel Augutin, Gheorghe Mihali, Costel Orac, Ionel Dănciulescu, Mircea Rednic, Giani Kiriţă, Ion Marin şi Bogdan Stelea şi-au arătat susţinerea pentru acest proiect care va aduce beneficii materiale importante clubului Dinamo, aflat în prezent într-o situaţie financiară dificilă.

Giani Kiriță a dat detalii despre proiect. În plus, acesta a pus presiune pe jucătorii antrenați de către Mircea Rednic, cerându-le să îndepărteze echipa din zona fierbinte a clasamentului Ligii 1.

”Platforma va fi atât de mare… E ceva unic. Nu s-a mai făcut în România. Am încredere totală că putem ajuta clubul. Adică 50% din încasări vor merge către club. Fanii se pot înscrie și își pot cumpăra orice, de la produse alimentare, electrocasnice și altele. Jumătate din încasări merg către club.

S-au făcut eforturi mari. Se lucrează de mult timp. E datoria noastră, a dinamoviștilor, să ne implicăm. Trebuie să ne unim. Dinamo are nevoie de bani, Dinamo are nevoie de susținere. Eu voi fi legătura dintre suporteri și platformă. Oamenii vor vedea că încasările se vor duce în club. Vor intra foarte mulți bani în club.

Dinamo are nevoie de bani pentru cumpăra jucători de valoare și de reveni unde a mai fost. Suntem într-o situație complicată, dar cred că în acest retur vor începe să câștigăm meciuri. Jucătorii trebuie să-și dea seama că se fac eforturi mari din afară. Trebuie să înceapă să câștige meciuri, măcar să ne menținem pe linia de plutire”, a spus Giani Kiriță, în cadrul evenimentului de lansare.

  • Potrivit prezentării proiectului Dinamo Win, care vor face cumpărături online prin intermediul marketplace-ului (electrocasnice, componente IT, electronice, articole de îngrijire personală, articole sportive, produse alimentare, cărți, produse pentru casă și grădină, petshop, accesorii și articole auto, jucării, articole pentru copii și multe alte produse), vor trimite 50% din încasări către clubul Dinamo.

Lasă un răspuns