Pleacă Deian Sorescu de la Dinamo? Suma dorită de club

”Câinii” cer pe Sorescu o sumă care se apropie de un milion de euro. Asta după ce a fost protagonistul unor zvonuri care îl dădeau plecat și în vara trecută.

Deian Sorescu reprezină unul dintre puținii jucători pe care Dinamo ar putea să scoată o sumă cât de cât decentă, iar evoluțiile sale și ale echipei din ultimul timp l-au făcut pe antrenorul Mircea Rednic să se gândească serios să renunțe la fotbalistul de bandă, anunță playsport.ro.

Sursa citată vorbește și despre suma de transfer pentru care Sorescu ar putea pleca: 500.000 de euro! După ce în vară s-a vorbit de minim 1 milion de euro care „câinii” îl cereau pentru jucătorul adus de la Timișoara, situația pare că s-a schimbat, iar șansele ca acesta să plece în iarnă cresc, având în vedere prețul mai mic pe care îl cer dinamoviștii.

Gigi Becali, patronul de la FCSB, pare singurul dispus să îndeplinească pretenţia financiară venită din Ştefan cel Mare. Rămâne de văzut daca suma pe care oficialii dinamoviști o vor acum este pe placul lui patronului de la FCSB, după ce în vară oferta rivalei de 700.000 de euro a fost refuzată.

La adresa lui Sorescu a fost lansată în această vară o ofertă din partea celor de la Legia Varșovia, însă Iuliu Mureșan a considerat că fotbalistul valorează mai mult, astfel că a refuzat să îl cedeze pe jucător.

Fotbalistul este convins că cel mai bun lucru pe care l-ar putea face ar fi să plece, dar în continuare oficialul lui Dinamo susține că Sorescu va pleca doar dacă la adresa lui va veni o ofertă bună.

Astfel, dacă nicio ofertă nu îl va convinge pe Iuliu Mureșan să îl cedeze pe Sorescu, fotbalistul va fi ”blocat” la Dinamo cel puțin până în vară.

”Deian Sorescu va pleca în cazul în care va exista o ofertă bună. Deocamdată nu există și dacă nu vom avea o ofertă bună, nu va pleca de la Dinamo în iarnă”

– a transmis Iuliu Mureșan

Lasă un răspuns