Cristi Pulhac, gata să revină pe gazon, pentru a ajuta Dinamo: ”Dacă mai exista echipa cu jucătorii care erau, ei nu ajungeau niciodată în prima echipă!”

Dinamo trece prin cea mai grea perioadă din istoria clubului. În încercarea de a găsi o soluție, sefii echipei din Ștefan cel Mare au convocat o ședință specială, iar antrenorul Mircea Rednic va face curăţenie în iarnă la Dinamo.

Cel puţin 15 jucători se vor despărţi de echipa noastră până la finalul acestui an. Anunţul a fost făcut de către administratorul judiciar lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu: ”În iarnă urmează să reducem lotul la 25 de jucători. Acum sunt în jur de 40. Domnul Rednic are un buget care trebuie să-i cuprindă pe cei 25 de fotbaliști. Cei care au venit după ce am scăpat de interdicția de trasferuri au cu toții clauză de reziliere unilaterală. E clar că Rednic nu se înțelege cu anumiți jucători, dar nu vreau să nominalizez pe cineva acum”.

Cristi Pulhac, revenire senzaţională pe gazon la patru ani după retragere?

Cristi Pulhac, o legendă modernă a clubului alb-roşu, a făcut o dezvăluire incredibilă despre nivelul de disperare simţit în jurul lui Dinamo.

Fostul fundaş, ajuns la 37 de ani şi retras în ianuarie 2018, acum aproape patru ani, a afirmat că a fost contactat de un fost coechipier de la Dinamo.

Acesta i-a propus să înceapă pregătirea fizică, pentru a putea reveni pe gazon, cu scopul de a pune umărul la salvarea echipei iubite.

”Azi m-a sunat un fost coleg, nu îi dau numele, şi m-a întrebat: ‘Ce zici dacă ne antrenăm şi noi vreo două-trei săptămâni, o lună, crezi că mai prindem 30 de minute?

Poate ajutăm şi noi’. Ar trebui să fie conştienţi că, dacă mai exista echipa cu jucătorii care erau, ei nu ajungeau niciodată în prima echipă!”, a declarat Cristi Pulhac.

  • Dinamo trăieşte periculos în Liga 1. Echipa noastră este pe penultimul loc al clasamentului, cu doar 9 puncte acumulate după 18 etape disputate.”Câinii” vor juca următorul meci pe propriul teren cu Chindia Târgovişte, luni, de la ora 20:30.

Lasă un răspuns