Gabi Torje atenționează, după incidentul în care fanii au oprit autocarul lui Dinamo

Meci dramatic pentru Dinamo, la Mioveni! „Câinii” au condus cu 1-0, dar au pierdut cu 1-2, primind două goluri în prelungirile partidei. După joc, fanii au răbufnit şi l-au dezbrăcat de tricou pe Sorescu, iar apoi au plecat după autocar, spre București.

După ce echipa a plecat spre București, fanii, furioși, s-au luat după autocar și au încercat de mai multe ori să oprească autocarul în care se aflau jucătorii. Mircea Rednic a intervenit să liniştească apele şi le-a transmis telefonic suporterilor să se întâlnească într-o benzinărie. Acest lucru s-a întâmplat în cele din urmă, iar la o benzinări, Mircea Rednic a coborât pentru a discuta cu suporterii, civilizat, însă aceştii au dorit să aibă dialog cu jucătorii, nu cu ,,Puriul”.

Jucătorii ar fi coborât şi ei din autocar, iar suporterii şi-au spus nemulţumirile după meciul cu CS Mioveni, toată lumea s-a liniştit şi nu a mai existar nicuiun incident.

Astăzi, „câinii” lui Mircea Rednic au fost prezenți la un eveniment organizat de unul dintre sponsorii echipei, iar Gabi Torje a vorbit despre situația de după meci.

Mijlocașul consideră că reacția spontană a fanilor ar putea să afecteze unii jucători din lot, care nu sunt obișnuiți cu o presiune exagerată, iar acest aspect ar putea duce la evoluții și mai slabe pe teren.

”E dureros, însă trebuie să trecem peste aceste obstacole, să ne gândim la meciului de luni, să luăm o vacanță după care să ne întoarcem și să salvăm acest club, pentru că indiferent cine e aici, trebui să salveze Dinamo și să nu se gândească la obiectivele personale.

Întrebați-i pe ei (n.r. – pe suporteri), noi ne-am oprit. N-a fost o ședință, a fost un dialog, dar nu este prima dată când se întâmplă așa. Nu sunt de acord cu o astfel de reacție, dar îi înțeleg foarte bine. Poate sunt jucători mai emotivi și se sperie și luni o să le tremure piciorul când o să fie în teren, însă să sperăm că această discuție o să aducă ceva bun”, a declarat Gabriel Torje.

Torje a recunoscut că se află în cel mai greu moment al carierei sale, dar este convins că va trece repede peste el.

”Ne pare rău pentru ce s-a întâmplat ieri, nu e nici primul meci pierdut, nici ultimul în cariera mea. Nici a lor de suporter. Sper să scoatem totul la mal, să fim în continuare o echipă puternică. Având în vedere că este și ceva sentimental, da, este cea mai grea perioadă din cariera mea. A mai fost și pe la alte echipe, însă e o perioadă grea”, a mai punctat veterenul lui Dinamo.

  • Luni, Dinamo o întâlnește pe Farul pe teren propriu, la orele 20:30, în ultima etapă din 2021.

Lasă un răspuns